FAQ

Cfare duhet per aplikim per nje kase fiskale te re?

Per nje aplikim per kase fiskale te re ju duhet nje kopje e QKR dhe nje karte identiteti.

Keni rishitesa ne te gjithe Shqiperine?

Po, kemi. Mundet te merrni me shume informacion tek <a href=url>Lista Jone e Rishitesave</a>

Mundet te blihet kasa me keste?

Po, per informacione te metejshme mundet te na kontaktoni tek +355 42 273 666.

Keni kasa fiskale te perdorura?

Jo, BNT Electronics tregton vetem pajisje fiskale te reja.

Si funksionon nderrimi niptit?

Pasi crregjistrohet NIPT ne QKR, duhet te behet cfiskalizimi I kases ne drejtorite rajonale perkatese te tatimeve. Pastaj mundet te paraqiteni tek nje nga pikat e autorizuara tona.

Per sa kohe behet gati kasa fiskale nga data e pageses/aplikimit?

Afati ligjor maksimal per shoqerite e autorizuara per sistemet fiskale eshte 15 dite nga data e aplikimit, por kasa behet gjithmone me shpejt se 15 dite. Gjate kohes qe keni aplikuar dhe skeni marre kasen tuaj, jeni te mbrojtur nga ligji dhe nuk ka asnje penalizim per ju.

Cfare eshte ndryshimi i nje kase fiskale nga nje printer fiskal?

Kasat fiskale te cilat lidhen me programe dhe software te ndryshem (p.sh. program bar/farmaci, etj) drejteperdrejte si dhe qe shmangin perdorimin manual te kases quhen printer fiskal.

Mundet cdo kase te kthehet si printer fiskal?

Po, cdo kase fiskale e jona mundet te tkthehet si printer fiskal.

FAQ s’ju ndihmoi dot?

Me poshtë gjeni mënyra të ndryshme per të na kontaktuar