Job Archives

Tirane
Posted 3 years ago

BNT Electronics po rritet dhe ne po kërkojmë entuziastë për t’iu bashkuar kompanisë! Përshkrimi i punës Përgjegjës për funksionet e magazinës. Ky individ monitoron aktivitetet e përd...

Tirane
Posted 3 years ago

Service and repair a variety of printing products, mainly copy machines and multifunctional printers. Set up installation, preventative maintenance, and routine service on the above devices at our loc...

Job Description Develops software, creates and executes designs for sets of new functionalities. Be part of developing group of projects or sub projects and be part of implementation team for software...