Respirator S1100

Superstar Medical

Projektuar dhe prodhuar nga Superstar Medical me mbi 23 vjet përvojë në këtë fushë, Respiratori S1100 ploteson te gjitha nevojat tuaja ne respirim. Fale fleksibilitetit ne konfigurim, cilesise superiore si dhe cmimit konkurues, S1100 eshte pajisja e duhur per trajtime emergjente, departament ICP si dhe salla operimi.
Respiratori S1100 i pajisur me monitor touch screen 15” eshte ne gjendje te shfaqe 5 oshilograme (3 prej te cilave njekohesisht), dhe ofron menyra te shumta te pune si  IPPV, A/C, PCV, SIMV,PSV, SPONT/CPAP,SIGH etj .14 tipe informacion alarmi akustik dhe vizual e bejne ate te besueshem, te pagabueshem dhe aleat te pazevendesueshem ne luften kunder Covid-19. 

Inkubator Dual Incu i

Atom Medical
Dual Incu eshte nje inkubator i gjenerates tjeter, qe ka trasheguar cilesine me te larte dhe teknologjine e perparuar, mbeshtet te ardhmen e kujdesit mjekesor ditor per foshnjet. Struktura tejet e komode per tu pastruar ndihmon ne ruajtjen e pastertise dhe mbrojtjen e foshnjave nga infeksioni.  Dual Incu i eshte lehtesisht i manovrueshme dhe permireson ndjeshem efikasitetin e personelit mjekesor.